What our clients say

Restaurant Primi Piatti

Ivo Primi & Primi family

“Hands on Brands is one of the best agencies out there!

Very authentic and professional team with such good and fast workflow, excellent and easy communication with such a genuine happy-to-help vibe!

We’re happy to work with them and would genuinely recommend to everyone!”

Dermaesthetics

Team Dermaesthetics

“Hands on brands is echt dé perfecte samenwerkingspartner. Niet alleen kun je fijn met ze sparren over ideeën, maar het uiteindelijke resultaat is ook geweldig. De nieuwe website past volledig bij ons als bedrijf wat we willen uitstralen! Nu de volledige basis staat, gaan we nog verder met ze aan de slag met een aantal andere projecten en hopen nog lang met ze samen te kunnen werken.”

NESEC

Team NESEC

“Hands on Brands, wat een superfijn bedrijf! Esmeray en Eser zijn vakkundige en fantastische mensen om mee samen te werken. Ze luisteren echt naar je wensen, denken met je mee en doen alles in overleg. Daar waar wij onze ideeën niet juist op papier konden krijgen, heeft Hands on Brands ons goed geadviseerd en zijn we toch dicht bij onszelf gebleven.

Onze website was wat gedateerd en zij hebben het verhaal van Nesec weten te vertalen naar een compleet nieuwe en moderne site. Een frisse site die nog steeds bij ons past. Wij zijn superblij met het eindresultaat!

Eerder hebben wij met andere bureaus samengewerkt, maar Hands on Brands is de perfecte match voor ons geweest. Wij kijken uit naar een verdere, prettige samenwerking met ze!”

DERMA Institute

Team DERMA Institute

“Wat een fijn team om mee samen te werken! Met de nieuwe website stap je nu echt even binnen bij DERMA Institute. Er is goed gekeken naar onze identiteit en wat wij willen uitstralen. Esmeray en Eser zijn altijd beschikbaar, luisteren echt naar onze wensen, staan overal voor open en zijn heel oplossingsgericht.

 

Wij kijken nu al uit om te knallen met de volgende projecten die op de planning staan voor Dermaesthetics. Een samenwerking als deze ga je aan voor de lange termijn. Dan is het toch geweldig als ze zo goed bij het team passen.”

Nick & Michelle

“Hands on Brands, wat een fantastisch bedrijf en wat een lieve mensen.

Luisteren echt naar je verhaal en voeren alles in samenspraak uit. Laten verschillende ideeën zien en zorgen dat hetgeen wat jij in je hoofd hebt ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt. Niets is hen te gek.

Zo blij met de unieke trouwkaart!”

Willem Hooft Foundation

Willem Hooft

“WebMonkey & Hands on Brands hebben de website gebouwd voor onze stichting de Willem Hooft Foundation. Het resultaat is geweldig! Mooi om te zien hoe zij een creatieve en professionele invulling hebben gegeven aan de ideeën die ik in mijn hoofd had, maar ook goed konden adviseren wanneer ik niet goed wist wat ik wilde. Vooral over de samenwerking ben ik erg te spreken. We konden goed sparren en aanpassingen/verbeteringen werden snel en grondig aangepakt. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik mijn volgende website ook in samenwerking met hen ga maken! ”

CiderCider

Wouter Bijl

“Esmeray is niet alleen een heel fijn mens maar ook een daadkrachtige duizendpoot. Voor CiderCider heeft zij ons 10 jarig bestaan begeleid. Toen wij een mooie en spannende stap maakten naar de productie van onze eigen ciders heeft ze ook een sales training verzorgd. Super tevreden en hopelijk werken wij in de toekomst meer samen.”

Together & Dedicated

André Marques & Tim Wes

“Over de jaren heen hebben wij met veel partijen mogen samenwerken. Het vinden van een match is af en toe als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Maar wanneer het raak is, is het ook goed raak. Zo ook met deze samenwerking. Eser heeft onze wilde (en soms dromerige) ideeën goed weten te vertalen naar een functionele website. We zijn erg veeleisend en werken veelal buiten de traditionele kantoortijden, maar daar hebben we hem nooit over horen klagen. Tijdens het traject hebben we veel advies en begeleiding mogen ontvangen, wat zonder twijfel heeft bijgedragen de ontwikkeling van het eindproduct. Thanks Eser, voor alles. ”

TOKO LO

Lola van Ruler

“Samen contact gehad over mijn ideëen, budget en verloop van de samenwerking. Fijn dat er van beiden kanten input in gebracht kon worden. Maar vooral dat hier ook écht wat mee wordt gedaan. Ik heb dit ook anders mee gemaakt, dus dit was een enorme verademing. Eind resultaat is helemaal on point. En ik weet waar ik de volgende keer weer aan de deur klop. Bedankt!”

Latin Supreme

Adilson Eduardo

“Na een moeizame samenwerking met een andere partij ben ik supertevreden over de service en dienstverlening bij Webmonkey & Hands on Brands Agency. Vanaf het eerste gesprek merk je meteen dat dit een bedrijf is als geen ander. Wat mij vooral is bijgebleven is het goede advies, het meedenken, hoe betrouwbaar en punctueel ze zijn, maar ik ben ook erg te spreken over de open communicatie. Esmeray en Eser hebben mij zo goed uit geholpen, dat ik het jammer vind dat ik niet gelijk bij hen terecht ben gekomen.”

BRAVICO

Irene Campfens

“Hoe maak je van een website een interactief platform? Een plek waar veel gebeurt en iedereen zich welkom voelt? Met deze vraag kwam ik na een korte zoektocht in mijn netwerk bij Eser en Esmeray uit. Zij – WebMonkey – werden mij aanbevolen door een dierbaar zakelijk contact van mij. Dat moest dan toch wel goed zitten?

BRAVICO moest een digitale plek worden vol verhalen, antwoorden, tips en inspiratie. Een frisse, toegankelijke, eigenwijze plek. En oh ja: alles moest er draaien om eenzaamheid. Geen sexy onderwerp. Gaat toch over ouderen en mensen zonder vrienden, ‘eenzaamheid’? Juist deze misverstanden onderstreepten dat het belangrijk was om normaler over gevoelens van eenzaamheid te doen. En jonge mensen een plek te bieden waar het niet gaat om perfect zijn, maar om ‘heel’ zijn.

Vol overgave en met een berg aan creativiteit doken Eser en Esmeray in mijn, vaak nogal chaotische, ideeën. Ze zochten tot op de laatste punt uit hoe zij deze opdracht binnen mijn budget konden uitvoeren. En het is ze gelukt. Ruimschoots. Ik ben dolblij met de website, of nee: met het platform. BRAVICO is in een paar maanden tijd uitgegroeid tot een plek waar inmiddels honderden, zo niet duizenden, al hoop en inspiratie hebben gevonden.”

Veldhoen Catering

Dennis Veldhoen

“WebMonkey heeft onze website compleet een andere, gebruiksvriendelijke, moderne look gegeven. Deze mensen staan klaar wanneer ze klaar moeten staan en helpen waar nodig en zeer deskundig! Het vertalen van een idee naar het uiteindelijke ontwerp is voor hun weggelegd. Ze luisterden en met veel kennis en advies altijd bereid om te adviseren. Toppers!”

Verkeersschool De Zwaan

E. Pereira

“Na 20 jaar heb ik geconstateerd dat onze website toch echt naar een andere dimensie gebracht kan worden. Wat een verschil met voorheen! Een goede samenwerking vol geduld, transparantie, duidelijke uitleg en proactief meedenken. Ik ben superblij dat ik mijn website heb laten maken door team Hands on Brands / WebMonkey. Erg erg blij met hun aanpak en de samenwerking die we nu nog hebben en behouden voor de toekomst.”

Dierenopvang Krimpen

Maribelle van Rutten

“WebMonkey & Hands on Brands helpen ons en de dieren in de opvang met digitale uitingen en een social media strategie. Ik waardeer de kennis van Eser en Esmeray om hun zeer professionele attitude. De kennis van zaken is van hoog niveau en de aanpak is hands on. Zeer prettig om mee samen te werken, vooral ook de goede communicatie ervaar ik als een pluspunt.”

Nani-Nani

Jori van Ruler

“Hands on Brands heeft voor ons ontzorgd. Hoe zij dit gedaan hebben? Zij creëerden overzicht wat ons meer tijd en ruimte gaf om te kunnen focussen op het doen wat wij echt leuk vinden. De marketing adviezen en strategieën werden op een zeer prettige en persoonlijke manier met ons besproken, daar werd alle tijd voor uitgetrokken. Esmeray had alle marketing adviezen zo begrijpelijk opgesteld dat wij dit vervolgens enkel nog maar hoefden te implementeren op onze website. WIj zijn heel erg tevreden over de samenwerking wat wij ervaren hebben als laagdrempelig en persoonlijk. Het eindresultaat is fantastisch, door alle adviezen uit te werken hebben wij als eindresultaat meer traffic naar onze webshop, wat heeft geleid tot een stabieler bestelpatroon van onze klanten.”

MAY beauty concept

May Cornelissen

“Esmeray en Eser hebben mijn digitale droom werkelijkheid gemaakt. Met een hele prettige manier van communiceren hebben we mijn branding en website opgezet. Onze samenwerking is onwijs fijn en efficiënt verlopen. Ik wist gelijk dat ik te maken had met 2 ervaren professionals. Nu mijn website af is, kan ik niet wachten om mijn samenwerking voort te zetten met Esmeray als vaste marketeer voor MAY beauty concept.

Ben je op zoek naar een bedrijf om jouw website of branding mee op te zetten, kijk niet verder. Je hebt zojuist je match gevonden!”